Route

De Regentenkamer ligt buiten het autovrije gedeelte van de binnenstad en is daardoor goed en snel bereikbaar met de auto, zolang u de binnenstad maar vermijdt. Komt u van buiten Den Haag uit de richting Utrecht / Amsterdam (A12/A4/N44), rij dan om de binnenstad heen door op de Zuid Hollandlaan eerst de borden MCH Westeinde te volgen. U rijdt dan o.a. over de Mauritskade en de Elandstraat. Ga aan het einde van Elandstraat links. De Regentenkamer is na een paar honderd meter aan uw rechterhand.

Gratis parkeren

U kunt bij de Regentenkamer gratis parkeren op het eigen parkeerterrein, met ingang aan de Zamenhofstraat. Rij de Zamenhofstraat in, (eerste 25m tegen de rijrichting in is toegestaan), het eigen parkeerterrein is direct rechts. U parkeert op eigen risico. Let op: In de straten rond Regentenkamer is betaald parkeren.

Openbaar vervoer

Komt u met het openbaar vervoer, dan stapt het beste uit bij een van de volgende haltes: MCH Westeinde (Tram 2, Randstadrail 3 en 4), Monstersestraat (Tram 2, Randstadrail 4), Elandstraat (Randstadrail 3) of Loosduinseweg (Tram 11). Al deze haltes liggen op ongeveer 5 minuten lopen van de Regentenkamer.