De Regentenkamer nodigt talenten uit om te komen spelen op zondag 10 september 2017

Piano, drum, trompet, saxofoon, bas, gitaar of zang, elk instrument  willen we graag horen.

100 jaar Mondriaan Den Haag laten we niet zomaar aan ons voorbij gaan. Daarom een oproep aan  alle getalenteerde, gepassioneerde musici om zich te laten inspireren tot de muziekstijl Boogie Woogie gelinkt aan Mondriaans Victory Boogie Woogie.

Mondriaan Concours Den Haag
Locatie: Regentenkamer
Datum: 10 september 2017
Tijd : 15.00 – 20.00 uur

Aanmelden kan via dit formulier

Mondriaan was een gepassioneerde liefhebber van jazz, modern klassiek en dans. Een grote fan van de Ragtime, waar hij zeker op heeft gedanst. En dat niet alleen, hij vond de dunne muzikale lijn tussen jazz en modern klassiek fascinerend. Dat liet hij blijken toen hij in 1920 één van zijn schilderijen de titel ‘Foxtrot’ gaf en liet daarbij iedereen weten dat de manier, waarop Josephine Baker de Charleston danste hem totaal inspireerde tot dit werk. Nu in het jaar 2017 willen we graag zijn voorliefde van jazz in zijn nuances voortzetten.

Met dit open podium zetten we alle talenten in het zonnetje en vieren wij zo 100 jaar Mondriaan. De muziek mag worden uitgevoerd in alle vormen, groepen. Verras ons!

Aanmelden kan via dit formulier en je ontvangt bericht terug van ons.  Alle amateurs en professionals zijn van harte welkom.  Een Mondriaan Concours, met een echte jury.

Met muzikale groet,
Thea van Loon
Monica Scheepers

Category:
Geen categorie