Info voor artiesten 

Overeenkomst
Als u bij Regentenkamer komt optreden sturen wij u een overeenkomt per mail toe.

Download de Algemene Voorwaarden | General T&C (Dutch)

Techniek/Technical Details
Regentenkamer programmeert de concerten ‘In het Koorenhuis‘  waar verschillende zalen gebruikt worden.
De Cookin’ jazz concerten en kleinere optredens kunnen plaats vinden in de foyer. De meeste overige concerten vinden plaats in de grote zaal op het podium dan wel op de vlakke vloer.
Er zijn prima piano’s en vleugels beschikbaar (afhankelijk van welke zaal we gebruiken), en er is voorzien in drums, gitaar en basversterkers, volledige PA en lichtinstallatie.
Download de technische details van de zalen.

Laden en lossen
Laden en lossen van instrumenten en apparatuur kan via de hoofdingang van het Koorenhuis (Prinsegracht 27, Den Haag). U kunt hiervoor kort met parkeerlichten aan voor de hoofdentree op het trottoir parkeren (eigen risico er is geen vrijstelling). Parkeren in de buurt is betaald van 9 – 24 uur, er zijn verschillende parkeergarages in de buurt. De Q-Park parkeergarage aan Laan heeft een avond/nachttarief tussen 18 en 6 uur van maximaal € 12. [Uren voor 18 uur zijn duur zoals in de meeste binnensteden.]Het aantal plaatsen is beperkt maar parkeergarage Grote Markt is veel duurder!  Koorenhuis heeft geen vergunning of kortingspassen.

PR / Marketing
Stuur ons svp ten minste één hoge resolutie foto  (3 – 4 MB, minimum 4000 pixels breed, liggend formaat). En de juiste tekst voor PR. Graag ook Youtube links voor web en sociale media gebruik.

Overnachten?
Voor artiesten on tour zijn er veel hotels en bnb’s in Den Haag en omgeving gebruik bijv. bookings.com of airbnb.com
Voor jonge artiesten met beperkt budget zijn hier een paar mogelijkheden:  hostelthehague.comThe Student Hotel, KingKool of budgetplaces.com

Geef een reactie