Lieve vrienden van de Regentenkamer!
Het is alweer lang geleden dat ik, Thea van Loon, een Vriendenbrief heb verstuurd !
Er is ook zoveel gedaan en gebeurd in de Regentenkamer.
Van onze kant, vinden wij het heerlijk om de Regentenkamer steeds verder op te knappen en aan te passen om het u zo veel mogelijk naar uw zin te maken, zodat u zich welkom voelt. Wij begroeten u met vriendschap.De Regentenkamer bestaat ondertussen al 27 jaar!
Met onze groep vrijwilligers werken we hard om toch aan ons publiek een mooi programma voor te schotelen. Het is bij ons nooit kaal of ongemakkelijk. Ons aanbod bestaat uit een leuke variatie van concerten, cabaret, kunst aan de muur en er is altijd wat bij wat u speciaal aan zal spreken.Elke twee weken sturen wij een nieuwsbrief, met het gevarieerde aanbod wat u bij ons kunt komen horen en beluisteren. Voor mij is in deze drukke periode van het professionaliseren en renoveren het echte contact met het publiek een beetje verloren gegaan. Dat ligt aan mij.

Ondertussen hebben we nu een prachtig podium, geweldige geluidsinstallatie etc… Dankzij onze pianostemmer Arpat is er een mooie vleugel aangeschaft. Daar heeft de Regentenkamer mede dankzij uw giften een groot deel al ingelost. Er staat nog 2.000 euro open. Onverwachts maar dankzij Frans mogen wij de geweldige geluidsinstallatie overnemen. De lichten aan de voorgevel waren ingedut en onze lichtkunstenaar Jozef van der Horst heeft alles weer aangepast en tot leven gewekt. Dank daarvoor. Dus u merkt het al, niet alles gaat over rozen.

Een venue vraagt op vele wijze haar aandacht. Er moet onderhoud worden gepleegd en dingen moeten worden aangeschaft. Dat kost natuurlijk wel wat. Helaas beginnen we dit jaar in september met een aardige achterstand op financieel gebied. Dit wordt geen bedelbrief maar ik maak u er graag op attent dat elke gift welkom is!

We draaien al die jaren louter met vrijwilligers die gelukkig net zo van de Regentenkamer houden als u en ik. De Regentenkamer is afhankelijk van uw bezoek en goede giften. Zonder dit kan de Regentenkamer niet voortbestaan. Onze vrijwilligers zetten alles op alles om het u aangenaam te maken en programmeren een keur van prachtige concerten als eerste in de rij. Laat deze niet aan uw neus voorbijgaan. Het werkt ook wederzijds stimulerend voor de 30 man vrijwilligers als er respons is en voor u! Dus zet ons in uw agenda.

Kom en geniet. Kom borrelen op donderdag neem vrienden mee; tussen 6 en 8 lekker eten en muziek luisteren. Of kom op de woensdagavonden, dan is er vrij entree en een open podium waar een keur van muzikanten hun beste kunnen ten toon spreiden! Kom en geniet met ons mee in dit pareltje van Den Haag.
Thea van Loon en haar vrijwilligers heten u welkom.

Thea
Denise Jannah
Indische Maaltijd
Zaal
Category:
Thea's Blog