Lieve, lieve mensen,

Wat had ik graag de 18de december met u het laatste concert willen meemaken met mijn mannen, de Basily Family. Ik had mij zo verheugd nog eenmaal op het podium ook afscheid te mogen nemen. Helaas. We doen het nu digitaal.

Ik hoop en ben hoopvol dat 2021 een beter jaar voor iedereen zal worden en we toch wel terugkijkend het een en ander geleerd hebben, dat in deze eeuw we net zo hard geslagen worden als in het verleden de pest! Dat hadden we toch nooit kunnen bedenken!

Maar goed u en ik hebben ons aan de maatregelen gehouden en velen van u zitten in de kwetsbare leeftijd dus wij mogen weer los in februari. Dan hoop ik zo dat we elkaar nog ergens kunnen begroeten!

Ik wens u en u hele familie en kennissen een heel gezond nieuwjaar toe! En hou nog even vol. Ga een mooi boek lezen en wandelen, geniet van de natuur en kom niet te veel bij elkaar.

Maar o wat verlang ik naar een echte ontmoeting met een heerlijk glas in de hand!Tot later zullen we maar hopen. Houd u goed!

Veel lieve groeten van Thea van Loon – oud voorzitter Regentenkamer.

Category:
NIEUWS