Na de eerste berichten over het heengaan van Liselore was ik te veel aangeslagen en toch ook bedroefd met de gedachten van weer een dierbaar iemand weg. Ik reageer behoorlijk laat ook namens de Regentenkamer.

Liselore  en met haar Paul van Vliet en ook Rob van Kreeveld, Ferd Hugas, Lidewij de Jongh, we hebben een gezamelijk verleden, vooral met het begin van Pepijn Denneweg. 

Het waren zulke mooie jaren vooral met Liselore had ik een intieme band, maakte jarenlang haar kleding. Die momenten waren vooral voor haar ontspannend  De periode Pepijn heb ik van heel dichtbij mee gemaakt.

Later in de Regentenkamer heeft Liselore regelmatig bij ons opgetreden, daar heb ik fijne herinneringen aan. Ik zal haar missen. Ik heb al haar platen en de teksten van haar zijn nog steeds even mooi en tijdloos,  een genot om naar te luisteren Ik voel mij zeer vereerd dat ik een tijdje met haar mocht meemaken en ik wens de familie veel sterkte! 

Maar hoe mooi is het dat haar teksten blijvend zijn.  
Liselore blijft in mijn hart.    


Thea van Loon, ook namens de regentenkamer 

Foto’s van Liselore
Category:
NIEUWS, Thea's Blog