Lieve familie, vrienden, ambassadeurs en vrijwilligers,

Maandag 9 november hoop ik 80 jaar te worden. Een respectabele leeftijd, waarop ik na 30 jaar afscheid neem van de Regentenkamer. Ik heb met heel mijn hart genoten van de groei en bloei van de Regentenkamer en hun muzikanten. We hebben lief en leed gedeeld. Er zijn in de Regentenkamer huwelijken voltrokken en hebben uitvaarten plaats gevonden van muzikanten die erg nauw verbonden waren met de Regentenkamer en dat vooral onder de jazzmusici. 

Een voor mij onvergetelijke  periode, waarin ik mijn creativiteit kwijt kon in combinatie met het bieden van een muzikaal podium, waar gerenommeerde en talentvolle muzikanten konden optreden. Ik ben heel erg dankbaar dat ik dit zo lang heb kunnen doen; met jullie steun en hulp zou dit nooit zijn gelukt! Tijdens het feestje ter gelegenheid van mijn 80e verjaardag, waarbij diverse muzikanten wilden optreden, had ik heel graag met jullie persoonlijk het glas willen heffen. 

Helaas is de lijst van genodigden te groot voor de nu geldende maximale bezetting van 30 mensen binnen. Ik heb daarom besloten, ook in het belang van de gezondheid van ons allen om het feestje aan mij voorbij te laten gaan. Want welke 30 mensen moet je kiezen….In de loop van 30 jaar Regentenkamer ben ik van iedereen gaan houden!

Mijn voorzitterschap van de Regentenkamer houdt na 9 november op. Ik ben inmiddels als vrijwilliger actief in de galerie van de Haagse Kunstkring en wie weet kom ik jullie daar eens tegen!

Veel liefs,

Thea

Category:
NIEUWS, Thea's Blog