Lieve vrienden, vrijwilligers.                                       1e paasdag, 12 april 2020.                                               

Vandaag, precies 1 maand geleden, hebben we ons “laatste” concert gehad.

Het was een mooi concert met een toch wel emotionele lading. Het was voor de aanwezige collega’s en bezoekers een vreemde avond. We wisten, dat de concerten daarna voorlopig niet zouden doorgaan maar hebben gewoon het werk gedaan dat van ons verwacht wordt.

We hadden verwacht dat er veel afzeggingen zouden zijn, maar dat viel mee. Er waren er een aantal, ook voor de Cookin’Jazz.

Renee, Roy en Saskia hadden weer hun best gedaan; veel bezoekers waren zich er wel degelijk van bewust dat dit evenement voorlopig van de baan zou zijn. De mensen wensten ons sterkte en dat willen we ook aan jullie, vrijwilligers, overbrengen. 

We hebben na afloop nog met de muzikanten gesproken en die hielden hun hart vast voor hun werk en speelplezier.

Die avond hadden we nog geen idee ervan hoe lang dit zou gaan duren: april, mei, juni…? Nu weten we dat deze sluiting nog wel een poos zal duren, maar we blijven optimistisch.

Achter de schermen blijven we bezig met (voorlopig) programmeren, denken over subsidies en vooral met de vraag: “Hoe doen we dat met de 1,5 meter afspraken in de toekomst?”

Kortom, allemaal zaken die ons bezighouden.

De programmaboekjes voor de maanden tot juli liggen klaar bij Thea. We bewaren ze vanzelfsprekend. We hebben ons ook ingeschreven voor de Cultuurmarkt in september en willen om vele redenen zó graag dat dit kan doorgaan!

Ook hopen we dat jullie, vrienden, niet de moed verliezen en ons zodra het kan, weer willen en kunnen helpen.

We weten dat onze fysieke gezondheid hoog op nummer 1 staat, maar het is ook heel fijn om bezig te zijn met andere zaken.

Lieve mensen, we wensen jullie veel sterkte en blijf gezond. Koester familie en vrienden, maar knuffel ze nog maar even niet.

Mocht je nog persoonlijk nieuws hebben, waarvan je wil dat de collega’s op de hoogte wordengebracht, meld het mij a.u.b. Dan kan ik er voor zorgen dat dat nieuws in een volgende brief kan komen te staan.

Veel groeten en liefs, ook van Thea.                                                                    Marianne Zwalf-Aben.

Category:
NIEUWS