Regentenkamer: de rijkdom van muziek

De Regentenkamer biedt al 24 jaar pure muziek. Wij wensen dat iedereen na een voorstelling iets rijker naar huis gaat. Jazz is ons uitgangspunt, daarnaast hebben diverse internationale stromingen zoals tango, flamenco en gipsy een plek en een publiek bij ons gevonden. Juist die cross-overfunctie maakt de live ervaring heel bijzonder.

Ons streven is een podium waar mensen ontmoeten, delen en zich ontwikkelen, een podium dat stromingen en generaties samenbrengt. Daarom zijn we gestart met jamsessies, die al voor velen inspiratie en plezier hebben opgeleverd.
Maar onze drijfveren en de nadruk op kwaliteitswaarde i.p.v. handelswaarde maken onze organisatie afhankelijk. Wij hebben veel enthousiaste vrijwilligers, en verwelkomen natuurlijk ook materiële bijdragen, van computerapparatuur tot sponsoring.

Steun ons

Wil je ons echt helpen de live muziekbeleving ook in de komende jaren over te dragen aan nieuwe generaties? Wij waarderen het enorm als je een bijdrage kunt geven.

Je kunt bijvoorbeeld een persoonlijke stoel sponsoren en/of een vriendenpas aanvragen. We geven je natuurlijk ook graag iets terug:

  • Voor € 35,00 per seizoen ontvang je de maandagenda per e-mail.
  • Voor € 50,00 euro vereeuwig je jezelf, je grote liefde of kun je een andere tekst plaatsen op een van onze stoelen of banken (=3 stoelen). Een mooi eerbetoon aan dierbaren of een leuk cadeau voor degene die alles al heeft. De tekst wordt door ons goedgekeurd.
  • Vanaf € 50,00 per seizoen ben je Vriend. Je krijgt dan € 1,50 korting op elke entree en uitnodigingen voor diverse openingen en borrels.
  • En voor € 350,00 mag je een seizoen lang een introducé meenemen en krijg uitnodigingen voor diverse openingen en borrels.

Wil je liever in tijd bijdragen? Vrijwilligers zijn welkom, we hebben nog vacatures voor:

Administratie, Techniek: Licht en geluid, Coördinatie Kunstexpositie, PR-werkzaamheden

Thea van Loon

Cort Heyligersstraat 4
2518 PD Den Haag
Banknr. NL69 INGB 0667 3033 91

Category:
Geen categorie