Op zaterdag 27 september as. organiseren we vanaf 17.00 uur een Benefietconcert met openbare vendu met een bekende Hagenaar als “veilingmeester”. Hierbij hebben we uw hulp hard nodig!

Wat kunt u doen?

  1. We zijn op zoek naar een scala aan items om te veilen: kunst, muziekinstrumenten, designmeubels, bijzondere boeken of [muziek] memorabilia. Let wel, het wordt geen kringloop-veiling, maar een veiling van waardevolle spullen die ons over de dreigende financiële afgrond heen moet tillen!
  2. Het mag natuurlijk ook een praktische bijdrage zijn: een dinerbon of een bioscoopbon, een bloemetje, een liter soep op afroep, een zelfgemaakte brunch bij u thuis of een taart, een avondje uit [kom op, vrijgezelle heren!].
  3. Daarnaast zijn ook immateriële bijdragen van harte welkom. Denk aan een tegoedbon voor een privéles van een uur, voor een adviessessie voor een startende ondernemer, voor een valentijnsgedicht, een wandeling aan het strand van Katwijk, een tuinontwerpadvies, een middagje schoffelen etc.etc.In deze categorie kunt u uw fantasie vrije loop laten en uw talent in de verkoop doen.
  4. Reclame. 
Licht uw netwerk in, vooral diegene die een oogje hebben op wat u aanbiedt, want al uw mooie spullen moeten voor een fatsoenlijke prijs goed terecht komen. Als dat lukt, is het doel voor de Regentenkamer ook bereikt!
    Neem contact met ons op om te bespreken wat u wilt aanbieden en wanneer u het kunt afgeven.

Vanaf 7 september kunt u op onze website bekijken op welke items geboden kan worden en dan hopen we u op 27 september te kunnen begroeten. Uiteraard wordt het geheel omlijst door muziek. De bar is open voor een hapje en een drankje en op reservering is tevens een Indische maaltijd [ad € 10,-] te verkrijgen.

Met vriendelijke groet,

De Regentenkamer
Thea van Loon

Category:
Geen categorie