De Regentenkamer is zijn 25ste levensjaar met een overweldigende start begonnen op donderdag 8 januari  met een verrukkelijk concert van wat ik toch met trots ‘onze jongens’ mag noemen: Michael Varekamp  Ben Schrȍder, en Ben van den Dungen met Udo van Boven, Paul van der Feen en Sven Schuster. Het was een zinderende avond die het seizoen met een oerknal opende!

De tent bomvol en ik genoot van de vrolijke gezichten! De pareltjes van de Regentenkamer zoals je ze alleen bij ons meemaakt: wat een energie, wat een saamhorigheid !

De officiële openingsdatum van ons 25-jarige Jubeljaar vindt plaats op donderdag 2 april a.s. en zal worden afgetrapt door de wethouder van cultuur de heer Wethouder Joris Wijsmuller.
Ik hoop jullie allemaal te kunnen verwelkomen op deze avond, niet alleen om de wethouder met een groot publiek te bewijzen dat de Regentenkamer bestaansrecht heeft, maar ook omdat Michael Varekamp weer voor een schitterende muzikale omlijsting zal zorgen met wederom een verrassende samenstelling.

In de 25 jaar dat ik nu de Regentenkamer run, heb ik de jazz leren waarderen, sterker nog ik ben er van gaan houden! Er zijn zoveel mooie vriendschappen ontstaan en ik heb mooie tijden beleefd met jullie en
die mannen en vrouwen die voor ons zijn opgetreden. Mijn hemel… zoveel muzikanten, zoveel soorten muziek, zoveel belevenissen!

Ik geniet nog elke dag van de optredens, natuurlijk, en er treedt weer een nieuwe generatie aan. Wij waren altijd een podium voor nieuwe talentenen dat willen we blijven. Het is prachtig om  het avontuur aan te gaan en spannend om hun ontwikkeling te volgen. Wie herinnert zich nog dat Juraj Stanik en Peter Beets ook bij ons zijn begonnen?
Ik wil mijn trots en liefde voor de Regentenkamer en haar muziek met jullie delen en vraag jullie om toch vooral naar de concerten te komen, voorprogrammaas mee te beleven en ons te promoten.

Mijn deuren staan wijd open, de kaarsjes branden, de kachels loeien op volle toeren en de sfeer is altijd geweldig! De ideale omstandigheden om de muziek je tot in de hemel te laten voeren.
BIJ ONS KOM JE THUIS!

Ik begroet jullie graag op 2 april persoonlijk!

THEA VAN LOON

Directeur Regentenkamer

Category:
Geen categorie