DE REGENTENKAMER: VERTROUWD ÉN VERNIEUWEND!

De zomervakantie komt eraan en de Regentenkamer bereidt zich met veel energie voor op het nieuwe seizoen. Onze vaste programmering start de week met Woensdag heeft de Toekomst. Jonge, veelbelovende jazzmuzikanten krijgen de kans om zich te presenteren. Als vanouds bent u bij ons van harte welkom voor geweldige en vernieuwende jazz  op de vaste Jazz donderdag. Op vrijdag mag u van ons heerlijke, ontspannende, maar ook super swingende muziek verwachten in verschillende stijlen (rock, folk, gipsy,  balkan, wereldmuziek en nog veel meer). Onze Easy Friday is een gezellige opstap naar het weekend. De laatste vrijdag van de maand is altijd gereserveerd voor onze vaste, knallende vocaliste Simone Pormes.

Veel nieuws gaat u tegenkomen tijdens Zondag Muziektheater. Komend seizoen start de Regentenkamer met een aantal nieuwe, veelbelovende voorstellingen. In de serie de Haagse Kelder kunt u op iedere eerste zondag van de maand genieten van jong talent, naast verrassende optredens van meer gevestigde namen. We nemen u graag mee op avontuur langs kleinkunst, een bijzondere goochelaar, heel bijzondere liederen. Kom luisteren, kom meezingen!  De Wilde Honden willen je uitdagen, met geheel nieuwe en spannende vormen van videokunst, performance art, poëzie en nog veel meer. Zij zijn een steeds wisselende groep pas afgestudeerde kunstenaars die de grenzen van hun vakgebied verkennen, zowel muzikaal als beeldend. Uitdagend, verfrissend en zeker de moeite waard om te komen bekijken en beluisteren. Try out op vrijdag 23 september.

Zoals u van ons gewend bent zullen er geregeld kleurrijke, inspirerende tentoonstellingen bij ons te zien zijn. Met ingang van het nieuwe seizoen werken we met een vaste en veelbelovende curator: Justine le Clercq.

Wij openen het nieuwe seizoen op donderdag 1 september met een geweldig optreden van de legendarische flugelhornist en trompettist Ack van Rooyen, samen met Juraj Stanik (piano), Frans van Geest (bas) en Joost van Schaik (drums). Een feestelijke opening met geweldige muziek!

De Regentenkamer, ook in 2016/7 het Andere podium!

Category:
Geen categorie