LIEVE BEZOEKERS, VRIENDEN EN VRIJWILLIGERS VAN THEA’S REGENTENKAMER

Onze inspanning werpt zijn vruchten af! Een nieuw begin en een nieuw voorjaar.
Alles is begonnen met het filmpje “Nog lang niet versleten” van TV West.
Daarna kwam het interview bij Den Haag FM radio, gevolgd door een leuk filmpje.
De Posthoorn heeft een leuk stukje in de editie van 22 februari over Thea en de Regentenkamer geschreven.

“Nog lang niet versleten” van TV West is opgenomen op het Voorhout, bij Hathor, de Posthoorn en in de sportschool van mijn zoon Pieter boven de concertzaal van de Regentenkamer.

En nu na 40 jaar? Weer terug waar ik begonnen ben? In al die jaren heb ik mij met veel pijn en moeite ontwikkeld van een dromerige modeontwerper naar toch wel iemand met meer zakelijke inzichten. Vergeleken met 40 jaar geleden is alles ook wel erg veranderd.

Drie echtgenoten heb ik in die periode gehad. Zij hebben mij gesteund aan alle kanten. Ik heb altijd de ruimte gekregen. Koken en huishoudelijke taken waren niet mijn ding.
Van elk van mijn echtgenoten heb ik een mooi kind mogen ontvangen.
ik ben een gelukkig mens. Natuurlijk heb ik, net zoals ieder van u, veel meegemaakt. Maar ik ben altijd weer opnieuw begonnen en heb mij er niet onder laten krijgen.

Een paar weken geleden heb ik Theo Monkhorst en Det Regts om hulp gevraagd. Dit zijn twee goede vrienden van mij. Ik heb ook Paul van Vliet (“mijn grote broer”) aangesproken.

Op initiatief van Det Regts van de VVD wordt nu dan eventueel een deel van de vroegere Amerikaanse ambassade aan het Korte Voorhout aan mij aangeboden. Det heeft zich extra hard gemaakt om een plek voor mij te vinden. Mijn diepe dank daarvoor. Wethouder Revis heeft bekend gemaakt dat hij zich gaat inzetten voor Thea van Loon.
(zie ook: Det Regentenkamer naar ambassade
en
denhaagfm.nl/2018/03/05/wethouder-revis-wil-de-regentenkamer-in-voormalig-amerikaanse-ambassade/)

Lieve, lieve mensen ik ga geloven dat er weer een toekomst is voor mij en mijn initiatieven.

Deze week wilde ik alle panden en aanbiedingen doornemen en ermee aan de slag gaan. Er zijn nu zulke mooie aanbiedingen! Ongelooflijk gewoon.
De Regentenkamer van het Hofje van Nieuwkoop, waar ik ongeveer 28 jaar geleden met muziek en kunst ben begonnen is ook weer vrijgekomen. Ik kan mijn geluk niet op!
Ik hoop binnenkort de sleutels te mogen ontvangen, om de sfeer van de diverse aangeboden panden te proeven, te kijken en te voelen.
We zijn in afwachtende spanning.

Thea van Loon

Wordt vervolgd!

Category:
Thea's Blog